Ders Saydırma Başvurusunda Bulunacakların Dikkatine

11.09.2019

Bölümümüze diğer eğitim kurumlarından aldıkları dersleri saydırmak üzere başvuran öğrencilerin aşağıdaki adımları takip etmeleri gerekmektedir;

1. Yan tarafta bulunan Öğrenci sekmesinin altında yer alan 'Ders İntibak Dilekçesi' başlıklı dosya doldurulmalı ve ıslak  imzalı olarak bölüm araştırma görevlilerine teslim edilmelidir.

2. Daha önce almış olduğunuz dersleri gösteren onaylı Transkript ve Ders İçerikleri bölüm araştırma görevlilerine teslim edilmelidir.

3. Yan tarafta bulunan Öğrenci sekmesinin altında yer alan 'Ders İntibak Formu' başlıklı dosya Word formatında doldurulmalı ve aşağıdaki e-posta adreslerine gönderilmelidir. Form doldurulurken ilk sütuna daha önce almış olduğunuz derslere dair bilgiler girilmelidir. İkinci sütuna ise İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde kayıtlı olduğunuz programda yer alan, ilk sütunda girmiş olduğunuz derslere en yakın ya da onların aynısı olan dersler girilmelidir. Bölümümüzün ders planlarına yine yan tarafta bulunan Eğitim sekmesinin altından ulaşabilirsiniz. Ders içeriklerine ise şu linkteki ilgili programa tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ders İntibak Formu'nda örnek olarak beş satır bulunmaktadır, daha fazla ders saydırmak için alta satır ekleyebilirsiniz. Doldurduğunuz bu form erol.firtin@medeniyet.edu.tr / abdullahsaid.ari@medeniyet.edu.tr /  muhammet.sacmali@medeniyet.edu.tr adreslerine gönderilmelidir.