22.04.2016

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nün düzenlediği Pazartesi Seminerlerinin yedincisi 2 MAYIS 2016 Pazartesi günü 15.30-16.30 saatleri arasında Güney Kampüs A Blok Z-07 numaralı salonda, İMÜ, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. İdil Tunçer Kılavuz'un Karşılaştırmalı Siyaset: Yaklaşım, Temel Meseleler ve Metot başlıklı çalışması ile gerçekleşecektir.

Seminer tüm öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımına açıktır.

Detaylı bilgi veya katılmak için lütfen Erol Fırtın ile erol.firtin@medeniyet.edu.tr adresinden iletişime geçiniz.

Karşılaştırmalı Siyaset: Yaklaşım, Temel Meseleler ve Metot

Bu seminer Karşılaştırmalı Siyaset ve onun temel meseleleri ile ilgilidir. Karşılaştırmalı siyaset alanı ve alandaki önemli soruların tartışılacağı seminerde, ne tür karşılaştırmalı çalışmalar olduğu, karşılaştırmalı siyaset alanında kullanılan metotların neler olduğu ve alanın yakın tarihi konu edilecektir.