Bölümümüz Yeni Lisans Öğrencilerine “Hoşgeldiniz” Dedi

20.10.2015

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, yeni lisans öğrencilerine “Hoş Geldiniz” dedi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminde 60 öğrencisi ile eğitime başladı, dersler en az %30 İngilizce olacağı için, öğrenciler bu yıl İngilizce Hazırlık okuyacaklar. Eğitim ve Öğretime başlanılması dolayısıyla Bölüm, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü saat 13.00’de c Blok 2. Katta 4 no’lu derslikte öğretim üyeleri ve yardımcılarının katılımıyla bir tanışma toplantısı düzenledi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilal ERYILMAZ, öğrencilerin üniversite ortamında kendilerine açılan fırsatları nasıl değerlendirebileceklerini konusunda bilgiler verdi , başarılı bir öğrencilik hayatının süreç ve yöntemleri, öğrencilerin hakları ve yükümlülükleri hakkında değerlendirmelerde bulundu ve nihayet üniversiteyi tanıttı. Daha sonra Bölüm öğretim üyeleri ve yardımcıları kendilerini tanıtıcı, eğitim ve öğretim ile ilgili kısa konuşmalar yaptılar. Öğrencilerin beklenti ve sorunları hakkında karşılıklı bilgiler paylaşıldı.

Bölüm olarak yeni lisans öğrencilerimize başarıları bir akademik hayat diliyoruz.