Bölümümüz Yeni Lisans Öğrencilerine “Hoşgeldiniz” Dedi

21.09.2017

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, yeni lisans öğrencilerine “Hoş Geldiniz” dedi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminde, Türkçe programında 60, İngilizce programında 60 olmak üzere toplam 120 yeni lisans öğrencisi ile eğitim ve öğretime başladı. Eğitim ve öğretime başlanılması dolayısıyla Bölüm, 19 Eylül 2017 Salı günü saat 15.00’te C Blok  konferans salonunda öğretim üyeleri ve yardımcılarının katılımıyla bir tanışma toplantısı düzenledi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tarkan OKTAY, öğrencilerin üniversite ortamında kendilerine açılan fırsatları nasıl değerlendirebilecekleri konusunda bilgiler verdi. Başarılı bir öğrencilik hayatının süreç ve yöntemleri, öğrencilerin hakları ve yükümlülükleri hakkında değerlendirmelerde bulundu ve nihayet üniversiteyi tanıttı. Daha sonra Bölüm öğretim üyeleri ve yardımcıları kendilerini tanıtıcı, eğitim ve öğretim ile ilgili kısa konuşmalar yaptılar. Öğrencilerin beklenti ve sorunları hakkında karşılıklı bilgiler paylaşıldı.

Bölüm olarak yeni lisans öğrencilerimize başarıları bir akademik hayat diliyoruz.